Kælderombygning – Gør kælderen om til et nyt hjemmegym

Hvis du vil træne og forblive sund, men du hader at vente på dit yndlingsudstyr, så er det tid til at gøre det ubrugte rum i din kælder til dit eget personlige træningscenter. At omdanne din kælder til det perfekte hjemmegymnastik er et fremragende kælderombygningsprojekt, men der er nogle ting, du skal overveje, når du forbereder dig på renovering og ombygning.

Den faktiske størrelse på din kælder

Så den første ting at overveje for dette kælderomdannelsesprojekt er den faktiske ledige plads, du har i din kælder. Det samlede kvadratmeter af kældergulvet og kælderens loftshøjde hjælper dig med at bestemme, hvilken slags træningsudstyr du kan købe til dit hjemmegymnastik.

Oprettelse af ekstra plads

En anden ting, som du bliver nødt til at indregne i kælderrenoveringsprojektet, er muligheden for at skulle tilføje ekstra plads til at imødekomme din vision for dit hjemmegymnastik. Det tilrådes at konsultere en professionel entreprenør om ethvert kælderomdannelsesprojekt, fordi du vil gøre det ordentligt første gang.

Typen af ​​udstyr

Når du kender den faktiske mængde plads, som du skal arbejde med, er det tid til at købe dit træningsudstyr. At kende mængden af ​​tilgængelig kældergulvplads og den rette lofthøjde vil diktere det træningsudstyr, du køber for at udgøre dit hjemmegymnastik. Husk bare, at du skal have tilstrækkelig loftshøjde til de fleste træningsapparater med flere stationer og træningsmaskiner og andet udstyr, der tilføjer dele, der tilføjer maskinen ekstra højde. Du kan også tilføje et lille køleskab til at fylde vand, frugt, juice, protein shakes eller anden urtesaft. Læs mere om det her.

Yderligere overvejelser om belysning

Tilføjelse af yderligere belysningsarmaturer til dit projekt til ombygning af gymnastiksalen vil mere end sandsynligt være en nødvendighed. Tilføjelse af den korrekte belysning sammen med muligvis et andet farveskema til kælderen vil tilføje noget tiltrængt lys og et stænk af farve til et ellers mørkt og forvirret kælderområde. Gør dette rum til dit eget med sporbelysning eller forsænkede belysningsarmaturer i stedet for de sædvanlige, grimme lysstofrør, der normalt er normen og kan findes i de fleste ufærdige kældre og vaskerum.

Korrekt ventilation

I mange tilfælde tænker vi ikke for meget på ventilationen i vores kældre, fordi vi i mange tilfælde virkelig ikke bruger meget tid på dem. Men hvis du skal bruge kælderen til dit hjemmegymnastik, bliver det meget vigtigt at have din kælder korrekt ventileret. Dette er en anden forekomst, hvor du vil konsultere en professionel entreprenør og endda få foretaget en inspektion for at se, hvilken slags opsætning du har brug for for at sikre dig, at din kælder og dit hjemmegymnastik ventileres ordentligt.

Add a Comment