Ideer til havebelysning

Anvendelsen af ​​lavspændings udendørsbelysning i haver er en særlig anvendelse af lavspændings landskabsbelysning. Hver have er unik og afspejler både gartneren og haveens særlige landskabspåvirkninger. Faktisk er der lige så meget en definition af have som gartnere.

De fleste eksperter er enige om, at haver skal belyses lodret i stedet for vandret. Dette betyder, at lysene skal skinne op og ned eller helst over eller under planterne for at reflektere solen eller solen nedenfra på planterne. Dette anses for at være den mest naturlige måde at naturligt oplyse haven på. For at opnå dette kan armaturer monteres oven på haven, træer, vægge, hegn og endda arkitektoniske elementer. Dette beskytter også lyselementerne mod indflydelse fra børn eller kæledyr.

Da haven belysning vises i mørke, er det vigtigt for folk at føle sig trygge og komfortable i haven om natten. For at gøre dette foreslår eksperter, at det skal have en behagelig effekt ved at belyse stier, grænser og grænser. Hvis du er interesseret i lys, der tiltrækker insekter, kan du tilføje et blåt lys væk fra haven for at køre insekterne væk fra haven. Insekter ser skyggen af ​​blåt lys bedst, og de fleste mennesker skinner det lys.

Når det kommer til den type belysning, der bedst bruges til udendørs haver, er LED’er enighed. LED’er giver stærkt lys drevet af batterier eller endda solenergi. På grund af deres lille form er de ideelle til stier, kantsten, gangbroer, hegn, skulpturer og endda over og under haven.

Add a Comment