Lysideer til din have

Din have får elegance med belysning. Men tricket er at bruge den rigtige type lys til at gøre dine landskaber til dramatiske situationer med dansende silhuetter og smukke landskaber. Ting som glaslamper giver din have en lille gnist om dagen og skinner kraftigt om natten. Fordelen ved landskabslys er, at det giver en subtil glød til sin pool, springvand, planter og stier med skyggefuld appel.

Fordele

Havebelysning er et af de vigtigste elementer i en have. Og det forbedrer ikke kun skønheden i dit yndlingssted, men gør det også mere sikkert. Den veloplyste have er let at gå på, da stier, trapper, terrasser og andre haveelementer er tydeligt synlige om natten. Det bidrager også til sikkerheden i dit hjem. For at sikre perfekt sikkerhed i haven belysning skal du bruge lamper, der er godkendt til udendørs brug. Det betyder, at de er vejrbestandige.

Måder at oplyse din have på

* Projektorens belysning inkluderer en stærk, bred lysstråle, der belyser et større område. Selvom det skaber lyse, slående silhuetter, der gør din have attraktiv.

* Spotlights bruges ikke så bredt. Det bruges til at belyse store planter, træer, store skulpturer og andre arkitektoniske objekter i haven.

* Belysning er en populær måde at belyse have træer, vægge og forskellige skulpturer på.

* Belysning er en efterligning af naturligt lys. Belysning fanges af lys, der falder direkte ovenfra.

* Måneskin kan bruges til at opnå en dramatisk effekt i haven. Det sker, at belysningen justeres for at skabe en belyst måneskinseffekt, når lyset falder.

* Skygge er en form for havebelysning, der skaber den mest magiske effekt i haven. Overflader som græs, stærke vægge eller planter er nødvendige for at placere tilbehør.

* Fremhævet belysning udføres med små armaturer. De er fastgjort tæt på jorden. De belyser haven subtilt og bruges primært til at dekorere forskellige steder i haven.

* Diffus belysning betyder brug af store lysvinkler. De belyser store havefunktioner som græsplæner, springvandsområde, blomsterbede, kantning, dæk og mere. Denne belysning gør aftensture i haven til en glæde.

* Krydsbelysningsteknikken bruges til at fremhæve visse elementer i haven, såsom vaser, skulpturer, bonsai, buer og andre.

Add a Comment